Club 2023/2024!

Zit jij in groep 5, 6,7 of 8?! Dan is club iets voor jou!

Tijdens club doen we allemaal leuke activiteiten met betrekking op het geloof op een laagdrempelige manier. Zo beginnen we met een gebed en een bijbelstuk en daarna een leuke activiteit, ten slotte om de avond af te sluiten danken we voor de mooie avond die we hebben mogen hebben met elkaar. .Met een leuke activiteit moet je denken aan een speurtocht, knutselactiviteit, spelletjesavond of een filmavond! Om het clubjaar af te sluiten gaan we altijd op kamp. Een super gezellig weekend waar we het hele jaar naar toe leven!

Club is dit seizoen op maandagavond voor groep 5 t/m 8 om de week van 19.00 – 20.30 in het kerkgebouw aan de Stallijnstraat.  In vakanties is geen club. De kosten van een clubavond zijn € 0,50 per keer.

Datum:

Kleding:

2 oktober

Allerdaagse kleren

16 oktober

Oude kleren

30 oktober

Bij mooi weer: Lange broek /shirt (bos activiteit)

Bij slecht weer: Oude kleren

13 november

Oude kleren

27 november

Allerdaagse kleren

11 december

Oude kleren

De data voor 2024 zijn nog niet bekend.

Dit jaar zijn Mette van den Berg, Matthias Wolfs, Nadia Vercreaye en Henrieke Ziel de leiding! We zijn nog op zoek naar meer leiding, dus lijkt het je leuk om te helpen tijdens een clubavond.. Laat het Henrieke Ziel weten!

Groetjes de clubleiding!

Heb je vragen, lijkt het je leuk om bij club te komen of om club te geven? Neem dan contact op met Henrieke Ziel, 06-20145958.