Kinderkerk

Voor wie: Kinderkerk is bedoeld voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd.
Er is wekelijks kinderkerk in één groep. Daarbij sluiten we vooral aan op de kinderen van de onderbouw. We hebben de wens om ook geregeld kinderkerk te geven die aansluit op de bovenbouw kinderen, maar daarvoor hebben we meer leiding nodig.
Lijkt u of jou dit iets? Laat het ons dan weten!

Wanneer: Alle zondagen tijdens de ochtenddienst en met kerst op Eerste Kerstdag ’s morgens. En vaak is er op Goede Vrijdag een activiteit.

Wat: We maken gebruik van ‘Vertel het maar’. Daarbij wordt een verhaal verteld en daarna verwerken we het verhaal door middel van knutselen, tekenen, spel, …. Met Kerst en Pasen doorlopen we een project wat afgesloten wordt met een kinderkerstfeest en een kinderpaasfeest. Tijdens de kinderkerk is er een collecte voor onze sponsorkinderen. Met dit geld kunnen zij naar school en helpen we de families in hun dagelijkse levensonderhoud. Via de Appostelapp kunt u ook aan dit doel bijdragen.

Meer informatie: informatie over de kinderkerk van de betreffende zondag kunt u krijgen bij de leiding van die zondag. Een overzicht van de leiding en de onderwerpen is te vinden in het kerkblad.
Met vragen kunt u terecht bij de voorzitter van de kinderkerk, Huibert Harmanny, of bij één van de jeugdouderlingen. Het mailadres van Huibert is hpharmanny@hotmail.com