Welkom

Hartelijk welkom op de site van onze gemeente PG de Zaaier te Ens. Iedere zondag om 09.30 is er een eredienst. Een ieder is hier van harte welkom. Alle diensten kunt u ook online volgen of later terugkijken via kerkdienstgemist.nl

Petrusband in Ens! Vrijdagavond 2 juni 2023 mogen wij de Petrus Band, bekend van het televisieprogramma Petrus in het land, verwelkomen in onze kerk. Kaartjes zijn te bestellen via deze link. Kaarten zijn ook nog aan de deur te koop.  

Gebed – voorbedeboekje
In de kerk ligt een gebedsboekje waarin u een gebedsintentie kunt schrijven. In de zondagse eredienst zal dit meegenomen worden in het gebed. U kunt uw voorbede ook doorgeven per mail naar: voorbede@dezaaier-ens.nl

Theolobieb 
Aan de zijgevel van de kerk hangt een Theolobieb. Een minibiebje voor boeken met een christelijk karakter. Om boeken te lenen, te ruilen, te brengen of mee te nemen.  

Kinderkerk: iedere zondag. 

Oppas: oppasleiding is wekelijks aanwezig voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar.  

 

 

Erediensten deze week:

  • Petrus Band live in Ens – vrijdag 02 juni 20:00 – Kerkcentrum PG De Zaaier
    Op vrijdagavond 2 juni zetten wij onze kerkdeuren open voor een mooie avond vol muziek. Het gaat om vertrouwde, nieuwe én vergeten liederen die voor het tv-programma Petrus in het land van een nieuw muzikaal jasje zijn voorzien. Voor dit schitterende evenement kun je kaarten bestellen via zingenindekerk.nl/petrusband. 

  • Morgendienst – zondag 04 juni 09:30 – Kerkcentrum PG De Zaaier
    In deze dienst zal mevr. Marijke de Vries uit Swifterbant voorgaan.

Voor geregistreerde gebruikers verstrekt deze website nog veel meer informatie. Bent u lid van deze gemeente of een betrokken bezoeker, vraag dan een gebruikersaccount aan door u te registreren via deze link.