Club 2024/2025

Zit jij in groep 5, 6,7 of 8?! Dan is club iets voor jou!

Tijdens club doen we allemaal leuke activiteiten met betrekking op het geloof op een laagdrempelige manier. Zo beginnen we met een gebed met daarna een leuke activiteit, ten slotte om de avond af te sluiten vertellen we een bijbel verhaal en  danken we voor de mooie avond die we hebben mogen hebben met elkaar. Met een leuke activiteit moet je denken aan een speurtocht, knutselactiviteit, spelletjesavond of een filmavond! Om het clubjaar af te sluiten gaan we altijd op kamp. Een super gezellig weekend waar we het hele jaar naar toe leven!

Club is dit seizoen op maandagavond voor groep 5 t/m 8 om de week van 19.00 – 20.30 in het kerkgebouw aan de Stallijnstraat.  Trek niet de nieuwste kleren aan, want ze kunnen vies worden en trek een warme jas aan, want misschien gaan we wel naar buiten! De kosten van een clubavond zijn € 0,50 per keer.

Datum:

16 september

30 september

14 oktober

4 november

18 november

2 december

16 december

De data voor 2025 zijn nog niet bekend.

Dit jaar zijn Mette van den Berg, Nadia Vercreaye, Estelle Veldman en Henrieke Ziel de leiding! We zijn nog op zoek naar meer leiding, dus lijkt het je leuk om te helpen tijdens een clubavond.. Laat het Henrieke Ziel weten!

Groetjes de clubleiding!

Heb je vragen, lijkt het je leuk om bij club te komen of om club te geven? Neem dan contact op met Henrieke Ziel, 06-20145958 of henrieke.ziel@hotmail.nl