Welkom

Hartelijk welkom op de site van onze gemeente PG de Zaaier te Ens.

Iedere zondag om 09.30 is er een eredienst. Een ieder is hier van harte welkom. Alle diensten kunt u ook online volgen of later terugluisteren via kerkdienstgemist.nl

Gebed – voorbedeboekje
In de kerk ligt een gebedsboekje waarin u een gebedsintentie kunt schrijven. In de zondagse eredienst zal dit meegenomen worden in het gebed. U kunt uw voorbede ook doorgeven per mail: voorbede@dezaaier-ens.nl. 

Kinderkerk:  iedere zondag voor de onderbouw. En op sommige zondagen voor de bovenbouw. Door gebrek aan leiding kunnen we helaas op dit moment niet wekelijks meer kinderkerk aan de bovenbouw geven. Er is dus nog altijd dringend meer leiding nodig om de frequentie van kinderkerk weer op te kunnen voeren! Met vragen kunt u terecht bij de jeugdouderlingen Piet v.d. Dorpel of Corry van Marion. 

Oppas: oppasleiding is wekelijks aanwezig om op te passen voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar.  

 

 

Voor geregistreerde gebruikers verstrekt deze website nog veel meer informatie. Bent u lid van deze gemeente of een betrokken bezoeker, vraag dan een gebruikersaccount aan door u te registreren via deze link.

Erediensten deze week:

  • Morgendienst, slotdienst/gezinsdienst – zondag 03 juli 09:30 – Kerkcentrum PG De Zaaier
    In deze dienst zal onze eigen predikant ds. H.L. Rodenhuis voorgaan. In deze dienst wordt aandacht besteed aan de kinderen die de overstap van de kinderkerk naar de jeugdkerk gaan maken.