Welkom

Hartelijk welkom op de site van onze gemeente

Kerkdiensten  
Vanaf zondag 26 september 2021 kunt u onze kerkdiensten weer bezoeken zonder registratie. Aanmelden is ook niet meer nodig! Wel vragen we u nog onderling gepaste afstand te bewaren. Bij de opstelling van de kerkzaal houden we hier ook nog rekening mee en laten we voldoende ruimte. De diensten worden online uitgezonden via kerkomroep.nl of met beeld via kerkdienstgemist.nl

Kinderkerk:  26 september is er gezinsdienst/startdienst en is er geen kinderkerk. De invulling van de kinderkerk vanaf oktober hangt af of er voldoende leiding is om kinderkerk te geven. Een dringende oproep kunt u lezen in het kerkblad van september. Je hoeft het niet allemaal zelf te verzinnen en er is altijd voldoende materiaal beschikbaar! Draai eens een keer mee en ontdek of het wat voor jou is. Voor informatie kun je contact opnemen met de jeugdouderlingen.  

Oppas: Iedere zondag kunnen de kinderen van 0-4 jaar terecht bij de oppas zodat ouders/verzorgers de dienst bij kunnen wonen. 

Gezegende diensten toegewenst. 

 

 

Voor geregistreerde gebruikers verstrekt deze website nog veel meer informatie. Bent u lid van deze gemeente of een betrokken bezoeker, vraag dan een gebruikersaccount aan door u te registreren via deze link.

Erediensten deze week:

  • Morgendienst, startdienst – zondag 26 september 09:30 – Kerkcentrum PG De Zaaier
    In deze dienst zal ds. A. Palland uit Mastenbroek voorgaan.