Welkom

Hartelijk welkom op de site van onze gemeente

Kerkdiensten 
Het begint weer een klein beetje te lijken op hoe we het gewend waren. Er is weer samenzang en na de dienst gelegenheid voor ontmoeting met koffie/thee. De 1,5m regel geldt natuurlijk nog wel waardoor we de diensten met maximaal 60 kerkgangers inclusief meewerkenden kunnen houden. We zitten, zeker in vakantietijd, nog lang niet aan dit aantal (meestal rond de 30 personen) dus schroom niet u aan te melden om een dienst bij te wonen! (Ingetogen) samenzang doen we sinds 27 juni ook weer. Vanaf augustus vervalt daarom de zanggroep.  

Wilt u een dienst bijwonen? Meldt u dit dan bij de scriba per mail scriba@dezaaier-ens.nl of telefonisch. Dat kan in 1x voor meerdere diensten. De diensten worden ook online uitgezonden via kerkomroep.nl of met beeld via kerkdienstgemist.nl

Ontmoeting na de dienst
Bij goed/droog weer is er na de dienst gelegenheid om koffie/thee te drinken.   

Kinderkerk:  In de zomerperiode krijgen kinderen bij binnenkomst een klapper met kinderkerkmateriaal waarmee ze tijdens de dienst aan de slag kunnen. In de zomerperiode kunnen we helaas geen kinderkerk bieden omdat er onvoldoende leiding voor is om dit in te kunnen vullen. Ook na de zomerperiode zitten we krap en we kunnen dus heel goed mensen gebruiken die kinderkerk willen geven of willen helpen bij de kinderkerk!!! Je hoeft het niet allemaal zelf te verzinnen, er is altijd voldoende materiaal beschikbaar. Voor informatie kun je contact opnemen met de jeugdouderlingen.   

Oppas: iedere zondag kunnen de kinderen van 0-4 jaar terecht bij de oppas zodat ouders/verzorgers de dienst bij kunnen wonen. Ook hiervoor geldt in deze tijd: wel even tijdig aanmelden (uiterlijk vrijdag voorafgaand aan de dienst).  

Gezegende diensten toegewenst. 

 

Rouwkaart Bertus Ritsema

Voorafgaand aan de afscheidsdienst is er tussen 12.30 en 13.15 uur voor u gelegenheid tot condoleren. We nemen in besloten kring afscheid van Bertus op zaterdag 7 augustus om 13.30 uur in PKN kerk De Zaaier, Stallijnstraat 1 in Ens. U krijgt de gelegenheid om de dienst te volgen via https://www.kerkdienstgemist.nl

 

Voor geregistreerde gebruikers verstrekt deze website nog veel meer informatie. Bent u lid van deze gemeente of een betrokken bezoeker, vraag dan een gebruikersaccount aan door u te registreren via deze link.

Erediensten deze week: