Welkom

Hartelijk welkom op de site van onze gemeente

Naar de kerk of de dienst online volgen? Het kan allebei en u kiest waar u zich het beste bij voelt in deze tijd. Wilt u een kerkdienst bijwonen? In verband met de coronamaatregelen is aanmelden noodzakelijk. Dit kan per mail bij de scriba scriba@dezaaier-ens.nl of telefonisch. Zo kunnen we het maximum aantal bezoekers van 30 personen monitoren. Er wordt alles aan gedaan om uw kerkbezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ook zijn de diensten online te beluisteren via kerkomroep.nl of met beeld via kerkdienstgemist.nl.

Bijzonderheden zondag 22 november – Zondag van Voleinding: we gedenken hen die het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden. Nabestaanden zijn voor deze dienst uitgenodigd. Daarmee is het maximum aantal bezoekers bereikt en is aanmelden dus niet mogelijk.

Bijzonderheden zondag 29 november: Er is kinderkerk. Tijdens de hele dienst kunnen kinderen van onder- en bovenbouw naar de kinderkerk. Voor de kinderen die thuis zijn, worden de verhalen en het verwerkingsmateriaal op de website geplaatst. Aanmelden bij voorkeur uiterlijk 26 november.
Oppas: is aanwezig als er (uiterlijk 26 november) aanmeldingen zijn.

De 1,5 meter afstand is vanzelfsprekend. En verder vragen we je uiteraard niet te komen als er binnen het gezin gezondheidsklachten zijn (verkoudheid, hoesten, koorts, e.d.). 

Wij wensen u gezegende diensten toe. 

 

Kinderkerk 22 november 2020, Wees waakzaam

Nog steeds kunnen we niet zo naar de kerk als we gewend waren en graag zouden willen. Gelukkig kunnen we de kinderkerkverhalen wel met jullie delen via onze website. Zo kun je thuis toch met het verhaal aan de slag. Veel plezier! Kleurplaat wees waakzaam

 

Voor geregistreerde gebruikers verstrekt deze website nog veel meer informatie. Bent u lid van deze gemeente of een betrokken bezoeker, vraag dan een gebruikersaccount aan door u te registreren via deze link.

Erediensten deze week: